Post Reply 

why double click on Mac?

Apr 15, 2012, 02:02
Post: #1
why double click on Mac?
I am new to GIMP. Running on a Mac, and every time i want to invoke a command, i have to double click. A single click makes more sense, i think there must be some setting i am missing. It took me ages to work out that i had to double click, it just seemed that nothing worked before i chanced on the double click.
Any suggestions?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Paint Dynamics Editor Grayed Out (Mac 10.6 snow leopard) animatoring 1 344 Jul 31, 2014 13:37
Last Post: animatoring
  GIMP FOR MAC 10.6.8 sixygirl 3 474 Jul 21, 2014 12:12
Last Post: XMPP Texting $0 ietf
  MAC OS HELP?? Frustrated with gimp plug-ins Shamari_Rockca 10 1,471 Jul 6, 2014 10:06
Last Post: iForStyle007
  Double pen / brush effect in Gimp ? narc 1 636 May 12, 2014 13:29
Last Post: narc
  EPS Files on Mac / Gimp 2.8.10 jchin-you 1 2,704 Apr 18, 2014 23:37
Last Post: jchin-you

Forum Jump:

GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS