Post Reply 

TWAIN problem

Dec 31, 2017, 14:30
Post: #1
TWAIN problem
Hi, I've tried to open an image via TWAIN and received the following error message > Cx1magicU.dll not found. I'm fairly new to Gimp but everything else seems to be working fine. Does anyone know if this is a problem with my installation or have I missed something in setting up TWAIN. Thanks, Dave H
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 1, 2018, 07:07
Post: #2
RE: TWAIN problem
.
This forum has been DEAD for a long time !

Folk have moved to
https://www.gimp-forum.net
Please ask there
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 1, 2018, 14:06
Post: #3
RE: TWAIN problem
(Jan 1, 2018 07:07)ythgilb Wrote:  .
This forum has been DEAD for a long time !

Folk have moved to
https://www.gimp-forum.net
Please ask there

Many thanks for letting me know. Cheers, Dave H
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gimp silly problem in Macs animeshsaxena 27 30,067 Dec 13, 2017 17:12
Last Post: paynekj
  Problem with pressure on gimp (huion h610) protosd3 15 6,808 Jun 8, 2017 19:20
Last Post: John Penfold
  crop to selection problem spiridonios 5 554 Oct 8, 2014 20:35
Last Post: spiridonios
Exclamation I have a problem with arabic text Vash Stampida 9 929 Aug 4, 2014 21:52
Last Post: Vash Stampida
  Stroke path problem. caz 3 505 Aug 2, 2014 13:28
Last Post: caz

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS