Post Reply 

Several hyperlinks broken

Sep 6, 2014, 20:05
Post: #1
Several hyperlinks broken
Hi all, it seems several hyperlinks (mostly within the Help menu) come up with the following error: Could not show link. No application is registered as handling this file.

The easiest example would be to go to Help - About and then click on Visit the GIMP website link. Is this an issue with Chrome not being recognized by GIMP as the web browser? I'm using the latest version by the way, 2.8.14.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 6, 2014, 21:38
Post: #2
RE: Several hyperlinks broken
(Sep 6, 2014 20:05)adrian5683 Wrote:  Hi all, it seems several hyperlinks (mostly within the Help menu) come up with the following error: Could not show link. No application is registered as handling this file.

The easiest example would be to go to Help - About and then click on Visit the GIMP website link. Is this an issue with Chrome not being recognized by GIMP as the web browser? I'm using the latest version by the way, 2.8.14.
Hi adrian5683
I'm using Gimp 2.8.6 and I get the same message with the Help About link too.
Never noticed it before...as a temp solution, right click the link and copy URL.
Then paste it into your browser.
I don't think it has anything to do with Chrome as I do not use that browser and yet I get the same message.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 7, 2014, 08:59
Post: #3
RE: Several hyperlinks broken
Works in my PClinuxOS / Gimp 2.8.14 so it might be a Windows thing.
It is even a bit strange here as it defaults to my Opera Browser application, which is not set as the default browser.
In windows if it is going to work I would expect it to open IE.

** https://www.gimp-forum.net/ now answering questions**
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 7, 2014, 09:28
Post: #4
RE: Several hyperlinks broken
Works okay for me. Running Linux Mint 17 and FireFox. Does sound like it could be a windows problem.

[Image: DjIVv.png?1]

My DeviantArt gallery
http://caz747.deviantart.com/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Alpha broken?? Zrahurgh 13 796 Sep 6, 2014 09:38
Last Post: Zrahurgh
  Colour balance is broken in 2.8? snowjoke 1 257 Sep 4, 2014 00:11
Last Post: snowjoke
  Color pick tool broken on OSX? Wreybies 4 819 Dec 16, 2013 04:25
Last Post: racarate
  Gimp text editor broken (crashes) moltres_rider 1 357 Nov 23, 2013 05:05
Last Post: iForStyle007
  Broken text entry? Buggington 0 454 Nov 11, 2013 21:01
Last Post: Buggington

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS