Post Reply 

library problems

Jan 21, 2014, 16:21
Post: #1
library problems
Plugin Issues

---------------------------
web-page.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point __gxx_personality_sj0 could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\GIMP 2\bin\libwebkitgtk-1.0-0.dll.
---------------------------
OK
---------------------------
---------------------------
help-browser.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point __gxx_personality_sj0 could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\GIMP 2\bin\libwebkitgtk-1.0-0.dll.
---------------------------
OK
---------------------------
---------------------------
gimp-lqr-plugin.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point gimp_drawable_get_thumbnail could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\GIMP 2\lib\gimp\2.0\plug-ins\gimp-lqr-plugin.exe.
---------------------------
OK
---------------------------
---------------------------
file-pdf-load.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point __gxx_personality_sj0 could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\GIMP 2\bin\libpoppler-glib-8.dll.
---------------------------
OK
---------------------------
Anyone who can guide how to fix them?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 21, 2014, 21:58
Post: #2
RE: library problems
Hm...ok so we have all the error messages that popped up, but its an incomplete story.
Time to do a little investigating.

What version of gimp do you have? (down to the 3rd number gimp #.#.#)

What OS (operating system) ? Windows, mac, linux...

When does the first error message pop up?
(More specifically what did you do before you clicked the plugin if it loaded at all)
Looks to be a liquid rescale plugin error.

I'll get back to you after, there are a lot of threads currently.

But if no one else replies after 1 day, PM me and I'll be back Smile

"In order to succeed, your desire for success should be greater than fear of failure." BC
[Image: 29uocaf.png]
iFS007 tut vids on YT ~ auto color B&W landscape tut
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 22, 2014, 18:08
Post: #3
RE: library problems
The order I posted is the order in which error occurs.

Windows 8 pro, latest gimp version, error loaded during gimp loads, gimp loading progress bar doesn't go further till I press Ok.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 24, 2014, 00:06
Post: #4
RE: library problems
Ok, so I searched for part of your errors and found a forum suggesting you have a possible misplaced or missing "libwebkitgtk-1.0-0.dll" file
here:
http://registry.gimp.org/node/24432

Reading from the bottom up, maybe you have two instances of gimp installed/running? Also I woudln't do that .ini thing unless you know what your doing.

Also
Quote:---------------------------
gimp-lqr-plugin.exe - Entry Point Not Found
---------------------------
The procedure entry point gimp_drawable_get_thumbnail could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\GIMP 2\lib\gimp\2.0\plug-ins\gimp-lqr-plugin.exe.
---------------------------
OK
.
.
Is this plugin in the specified folder that the error read?
I saw your other thread about GRUM problems, maybe some stuff got moved around(maybe related to this entirely.) If resetting the gimp profile didn't work, Try the "***BUT FIRST***" part
Backup any added brushes & plugins into a folder, a clean install of Gimp may fix most of the errors(using ccleaner + registry entries of Gimp entries *ONLY*, after you uninstall gimp) if you haven't done that already.

* * * BUT FIRST! * * * *

Try re-installing liquid re scale plugin
(close Gimp if open) Then...
1. Go to Control panel > Program and Features
2. Look for "GIMP LqR Plug-In" Entry
3. Right-click it and click Uninstall

Reinstall the LqR plugin, what happens when you now run Gimp?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 25, 2014, 08:33
Post: #5
RE: library problems
Re installed newest version of gimp, working plugin. Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  problems after OS update lemonphenomenon 2 377 Jul 3, 2017 10:54
Last Post: lemonphenomenon
  [SOLVED]Weighted Blend in GEGL library mIXpRo 1 515 Oct 6, 2014 07:47
Last Post: mIXpRo
  Problems Locating Images on My Computer OldTimer 6 686 May 9, 2014 14:32
Last Post: OldTimer
  Rectangle select tool problems MikeMac 7 1,629 May 8, 2014 23:13
Last Post: fluffybunny2
  printing problems. stanie 3 555 Apr 15, 2014 20:48
Last Post: stanie

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS