Post Reply 

Inches Grid

Aug 10, 2017, 02:12
Post: #1
Tongue Inches Grid
Hi,
I changed my grid to inches.
However I am used to 1/8 and 1/16 increments of inches - not Tenths.

Is there a preference somewhere, so I can change it ?

Thank you.
Cheers, Smile
Terry
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Aug 10, 2017, 05:11
Post: #2
RE: Inches Grid
.
This forum has been dead for a long time. Nobody left here to answer questions.

Better to ask at
https://www.gimp-forum.net
where questions can be answered
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  How do I set the color in the grid filter? beebell 2 180 Mar 18, 2018 15:21
Last Post: paynekj
  Q: Generating a hex grid with uniquely colored hexes Miihkali 1 163 Mar 3, 2018 15:37
Last Post: paynekj
  Aligning an image in a grid? OverlordByron 1 412 Jan 31, 2018 05:41
Last Post: ythgilb
  removing grid from graph paper Leicester 4 1,165 Oct 21, 2017 05:58
Last Post: ythgilb
  Scale Image won’t show inches properly pixelated 4 1,906 Sep 18, 2014 18:47
Last Post: Mark Pigott

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS