Post Reply 

How do i get resynthesizer for gimp 2.8

Nov 30, 2012, 19:45
Post: #1
How do i get resynthesizer for gimp 2.8
I have GIMP 2.8.2 (32bit)on computer running windows xp pro and
I need to install resynthesizer. How would I go about doing this?
Where would I download it?
Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Dec 1, 2012, 08:42 (This post was last modified: Oct 17, 2013 12:43 by rich2005.)
Post: #2
RE: How do i get resynthesizer for gimp 2.8
There are a few versions around, but I know that this (32 bit) one works with Gimp 2.8.2 and WinXP.

http://www.aljacom.com/~gimp/Resynthesizer_v1.0-i686.zip

-----------------
edit: the aljacom site has gone. I collected the 32 bit and 64 resynthesizer for windows files and you can get them here:
http://www.mediafire.com/download/gwc928..._32_64.zip
use the appropriate version + any/all of the python plug-ins.
All files go in C:\Users\"yourname"\.gimp-2.8\plug-ins
rich, 17 Oct 2013
-----------------

You unpack the zip and pop the resynthesizer.exe and resynthesizer-gui.exe + any of the python plugins into your C:\Documents and Settings\"yourname"\.gimp-2.8\plug-ins folder.
The actual resynthesizer plugin shows in filters -> map and the python files in filters -> enhance.

I made a little video about it for someone: http://youtu.be/_hC1DVhynG0
It is Win7 but the principles are the same
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting Layer Effects on GIMP 2.8 for Mac Q A 0 23 Today 04:02
Last Post: Q A
  Why isn't GAP installing in Gimp? manimal42 6 1,049 Apr 9, 2014 00:15
Last Post: aikiwaza
  GIMP batch process script run-time error Paddy Landau 4 140 Apr 8, 2014 22:42
Last Post: ofnuts
  Dialog boxes appear underneath GIMP charlessmall18 3 255 Mar 17, 2014 14:03
Last Post: ofnuts
  Python gimpfu outside of gimp? BilliamShat 2 161 Mar 4, 2014 21:13
Last Post: BilliamShat

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS