Post Reply 

GIMP Taking Too Long to Start (Fonts)

Jun 19, 2017, 20:20
Post: #1
GIMP Taking Too Long to Start (Fonts)
Hi, everyone. I've used GIMP for a long time, and just recently I installed a new OS (Windows 7) on my computer. On my previous OS I had a collection of google fonts that I downloaded (they were numerous), but I never had a problem with startup loading taking so long.

I re-installed the fonts and now GIMP takes about 5-7 minutes to startup. I thought there was a cache that made the loading quicker, but the speed has not increased at all.

Is there anything I can do except deleting the fonts? I need them in GIMP.

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jun 20, 2017, 05:29
Post: #2
RE: GIMP Taking Too Long to Start (Fonts)
Hi Seta

This forum was dead for a long time. Recently it came back to life but there is nobody left here to answer questions.

Many folk moved to
http://www.gimp-forum.net
Please ask there to get questions answered
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jun 20, 2017, 16:10
Post: #3
RE: GIMP Taking Too Long to Start (Fonts)
Hah, ok, thank you!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  I Support GIMP Could You Please At Least Look At This Thread Nicol Bolas 2 228 Mar 28, 2019 16:53
Last Post: Nicol Bolas
  Gimp opening file for reading Permission denied fixit7 1 160 Mar 27, 2019 14:11
Last Post: paynekj
  Gimp craashes in LM 19.1 Yumi 2 525 Mar 13, 2019 11:05
Last Post: alexsmith789
  GIMP User Interface Optiker 2 298 Mar 11, 2019 18:02
Last Post: Optiker
  GIMP 2.8 prints black in blank areas RealGomer 2 367 Mar 6, 2019 02:22
Last Post: RealGomer

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS