Post Reply 

Gimp starts then doesn't run

Oct 30, 2011, 15:07
Post: #1
Gimp starts then doesn't run
Sorry if this is the wrong forum...

Gimp was working fine for some time but after an installation of MS Visio 2003 it stopped. Currently when I launch Gimp I see the banner graphic but the application does not appear. When I check the task manager there's no entry for Gimp either.

I have uninstalled Gimp, rebooted, downloaded another install image and installed it to no avail. I've checked the event viewer and do not see any related errors listed.

I'm running Windows XP SP3.

Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Oct 30, 2011, 15:20
Post: #2
RE: Gimp starts then doesn't run
AFAIK the Windows version also comes with a "gimp-console" executable. Start it and see if you get any strange messages.

And where do you get your install images? Which Gimp version do they install?

Now answering your questions on
https://Gimp-Forum.net
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  embedding icm profile in a psd generated by gimp Richar_d 1 67 Oct 13, 2017 12:00
Last Post: paynekj
  Gimp GUI icons missed massimobarbieri 1 211 Aug 23, 2017 17:51
Last Post: ofnuts
  why gimp in mac has bad performance mcheung63 1 204 Aug 20, 2017 10:13
Last Post: ythgilb
  Issue viewing GIMP-modified picture JuniorPear 1 287 Jul 6, 2017 05:03
Last Post: ythgilb
  GIMP Taking Too Long to Start (Fonts) Seta 2 339 Jun 20, 2017 16:10
Last Post: Seta

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS