Post Reply 

Gimp Latest Build has me a little puzzled

Sep 14, 2018, 04:41
Post: #1
Gimp Latest Build has me a little puzzled
Hi, I am not new to Gimp but I only downloaded and installed the latest version 2.10 today. I just wanted to ask about a couple of things, one being--How would I go about changing the new black background to a light theme? That dark background with white text hurts my eyes ; I have developing cataracts which only makes matters worse. Also--What does this error message mean? "The procedure entry point pthread_setname_np could not be located in the dynamiclink library C:\Program Files\Gimp 2\32\bin\libglib-2.0-0.dll." I get this every time I start up Gimp. It runs OK otherwise, but the message is annoying. Can I do something to get rid of it? Thanks-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 14, 2018, 08:40
Post: #2
RE: Gimp Latest Build has me a little puzzled
This forum has been DEAD for a long time and the spammers keep trying to take over.

Save yourself from them and go to https://www.gimp-forum.net instead

As I am a user, not an admin, is there anything I could have done to make it more obvious that the forum is dead?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gimp craashes in LM 19.1 Yumi 2 402 Mar 13, 2019 11:05
Last Post: alexsmith789
  GIMP User Interface Optiker 2 197 Mar 11, 2019 18:02
Last Post: Optiker
  GIMP 2.8 prints black in blank areas RealGomer 2 269 Mar 6, 2019 02:22
Last Post: RealGomer
  Reducing numbers of colour in GIMP is not helping me Simon 1 190 Feb 28, 2019 15:45
Last Post: paynekj
  Gimp 2.8 does not recognize my tablet Uuni 30 35,158 Feb 28, 2019 09:10
Last Post: paynekj

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS