Post Reply 

Gimp Latest Build has me a little puzzled

Sep 14, 2018, 04:41
Post: #1
Gimp Latest Build has me a little puzzled
Hi, I am not new to Gimp but I only downloaded and installed the latest version 2.10 today. I just wanted to ask about a couple of things, one being--How would I go about changing the new black background to a light theme? That dark background with white text hurts my eyes ; I have developing cataracts which only makes matters worse. Also--What does this error message mean? "The procedure entry point pthread_setname_np could not be located in the dynamiclink library C:\Program Files\Gimp 2\32\bin\libglib-2.0-0.dll." I get this every time I start up Gimp. It runs OK otherwise, but the message is annoying. Can I do something to get rid of it? Thanks-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 14, 2018, 08:40
Post: #2
RE: Gimp Latest Build has me a little puzzled
This forum has been DEAD for a long time and the spammers keep trying to take over.

Save yourself from them and go to https://www.gimp-forum.net instead

As I am a user, not an admin, is there anything I could have done to make it more obvious that the forum is dead?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gimp 2.10 error opening XCF connorhawke 1 108 May 9, 2019 08:03
Last Post: paynekj
  I Support GIMP Could You Please At Least Look At This Thread Nicol Bolas 2 407 Mar 28, 2019 16:53
Last Post: Nicol Bolas
  Gimp opening file for reading Permission denied fixit7 1 304 Mar 27, 2019 14:11
Last Post: paynekj
  Gimp craashes in LM 19.1 Yumi 2 661 Mar 13, 2019 11:05
Last Post: alexsmith789
  GIMP User Interface Optiker 2 409 Mar 11, 2019 18:02
Last Post: Optiker

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS