Post Reply 

forum text and tag buttons do not work on the forums

Sep 14, 2013, 20:13
Post: #1
forum text and tag buttons do not work on the forums
it doesn't matter if I click bold, italic, underline, inset image, link, or anything in the boxes above the message editor it always adds an [undefined] tag rather than the proper tag!! it has never once worked!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 14, 2013, 20:50
Post: #2
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
I figured this issue is simple enough, so just this once XD

the tags are under construction for a specific user. Moltres, your text code will be fixed in one week, post back here after that time to test it ;-\

*Please don't quote this post mr, as doing so may further impair your text code functionality. Smile
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 23, 2013, 02:42
Post: #3
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
BEEN A WEEK SAME PROBLEM PERSISTS!!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 23, 2013, 03:27
Post: #4
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
LOL, ok ok ok

When you click on of the formatting buttons, you'll see a [close tags]

click that when your done. It only works on some buttons, (like bold & italic) so please don't abuse it if you can get it to work.

"With great power comes great responsibility"
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 23, 2013, 06:13 (This post was last modified: Sep 23, 2013 06:30 by paynekj.)
Post: #5
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
(Sep 23, 2013 02:42)moltres_rider Wrote:  BEEN A WEEK SAME PROBLEM PERSISTS!!!

And we have spent years asking you to stop using ALL-CAPS and yet you still persist - why is that?

I suggest that as the automatic formatting doesn't work for you (and for me), you learn to use the standard bb-codes: i.e. [ b ] for bold [ i ] for italic etc. See http://en.wikipedia.org/wiki/BBCode

Kevin <= The [ b ] [ u ] [ i ] [ s ] [ size ] [ color ] codes work.

And hopefully a polite request to not abuse the facility isn't needed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sep 23, 2013, 06:55
Post: #6
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
(Sep 23, 2013 02:42)moltres_rider Wrote:  BEEN A WEEK SAME PROBLEM PERSISTS!!!

Tags don't work with Firefox, but may work in Chrome.

Otherwise you can PM the Admin, the only one in power to fix this. But I tend to think that this is somewhat a blessing Smile

Now answering your questions on
https://Gimp-Forum.net
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Nov 11, 2013, 06:14
Post: #7
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
I have just found this thread. I have problems using this forum on Firefox too. From a brief google around it seems to be an issue with MyBB and Firefox 16+. I saw a fix for this somewhere - wonder if the admin has applied it to this MyBB installation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Nov 11, 2013, 09:39 (This post was last modified: Nov 11, 2013 09:40 by ofnuts.)
Post: #8
RE: forum text and tag buttons do not work on the forums
On the other hand the BB tags are simple enough, you can use them directly. In some cases I used some other forum's editor widget and then copied/pasted here Smile

Now answering your questions on
https://Gimp-Forum.net
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  View Most Recent Posts of all forum categories Barbie 4 713 Sep 19, 2014 04:17
Last Post: iForStyle007
  General questions forum... hurleyman77 2 586 Apr 25, 2014 16:43
Last Post: hurleyman77
  Since this General Forum is about Graphics Judy 2 1,697 Dec 11, 2013 05:47
Last Post: Judy
  How did you find GIMP Forums? Admin 21 8,306 Oct 15, 2013 08:28
Last Post: saurabhsgadgil
  no emails received from Gimp Forums moltres_rider 1 639 Jun 7, 2013 22:19
Last Post: ofnuts

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS