Post Reply 

clone tool not working

Jan 19, 2019, 22:48
Post: #1
clone tool not working
halfway through a project I got up came back and continued trying to use the clone tool but it doesnt work at all.

frustrating. does anyone know the solution? google search netted no functional result.

i have version 2.10.2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 21, 2019, 02:16
Post: #2
RE: clone tool not working
Ditto here. I am using 2.10.8 and I did used the Enhance "heal selection" and after the resynthisis, the clone and heal tools do not work. I get the prohibited mark. I have tried doing a new image, closing and reopening the image a new image, selecting a different tool before closing. But the clone and heal tool are permanently disabled. What is the next step?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Jan 21, 2019, 09:14
Post: #3
RE: clone tool not working
As it says in the forum announcements, this forum is had been DEAD for a long time.

The spammers keep trying to take over.

Save yourself from them and go to https://www.gimp-forum.net instead
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Tablet not working for gimp Sammydewie 1 174 Mar 20, 2019 09:18
Last Post: paynekj
  Free Select Tool Editing Broken? poolance 1 277 Feb 7, 2019 08:56
Last Post: paynekj
  Text tool misbehaving sancho 1 229 Feb 5, 2019 17:05
Last Post: paynekj
  See cloned area in clone tool xati 1 229 Jan 21, 2019 09:14
Last Post: paynekj
  Dodge/burn tool layer glitch Gorfrag 1 368 Nov 21, 2018 09:25
Last Post: paynekj

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS