Post Reply 

Clone Tool

Aug 2, 2018, 04:11
Post: #1
Clone Tool
I am getting the idea with most tools but the clone tool has me perplexed.
I select the tool hit control to pick the source but nothing happens at the tool..
removed program and reinstalled, same.
haven't gone through all the tools but I'm bluffed on this one.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Aug 2, 2018, 05:12
Post: #2
RE: Clone Tool
This forum has been DEAD for a long time and the spammers keep trying to take over.

Save yourself from them and go to https://www.gimp-forum.net instead
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Scale tool pop-up not working? Zethian 1 179 Jun 15, 2018 12:56
Last Post: paynekj
  Win10 Text Tool Not Working Right abrogard 2 436 Jan 29, 2018 23:24
Last Post: abrogard
  while in text tool and typing, gimp gumps to paths tool skassoum@gmail.com 1 256 Jan 26, 2018 13:14
Last Post: paynekj
  Combining Two Images (tool for capturing glow) teganholly 1 258 Jan 10, 2018 09:42
Last Post: paynekj
  Gimp Tool Box and Tool Options Remain on Desktop Jerrod 3 350 Jan 7, 2018 14:25
Last Post: my nellie

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS