Post Reply 

Clone Tool

Aug 2, 2018, 04:11
Post: #1
Clone Tool
I am getting the idea with most tools but the clone tool has me perplexed.
I select the tool hit control to pick the source but nothing happens at the tool..
removed program and reinstalled, same.
haven't gone through all the tools but I'm bluffed on this one.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Aug 2, 2018, 05:12
Post: #2
RE: Clone Tool
This forum has been DEAD for a long time and the spammers keep trying to take over.

Save yourself from them and go to https://www.gimp-forum.net instead
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Free Select Tool Editing Broken? poolance 1 252 Feb 7, 2019 08:56
Last Post: paynekj
  Text tool misbehaving sancho 1 197 Feb 5, 2019 17:05
Last Post: paynekj
  See cloned area in clone tool xati 1 202 Jan 21, 2019 09:14
Last Post: paynekj
  clone tool not working AcesWild5049 2 402 Jan 21, 2019 09:14
Last Post: paynekj
  Dodge/burn tool layer glitch Gorfrag 1 339 Nov 21, 2018 09:25
Last Post: paynekj

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS