Post Reply 

Clone Tool

Dec 9, 2011, 19:13
Post: #1
Clone Tool
Is it possible to clone from one layer to another? If so how? Thanks.

MacBook Pro 15 in.  OS X 10.9, 16 Gigs Logic Pro,RealLPC, ReFlow, Roland A-30 controller, iPod: ReFlow, Music Studio, Lyric Master 4000. Graphics Gimp Cheetah 3d.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Dec 10, 2011, 04:10
Post: #2
Thumbs Down RE: Clone Tool
(Dec 9, 2011 19:13)uncle808us Wrote:  Is it possible to clone from one layer to another? If so how? Thanks.
Thank you very much.

MacBook Pro 15 in.  OS X 10.9, 16 Gigs Logic Pro,RealLPC, ReFlow, Roland A-30 controller, iPod: ReFlow, Music Studio, Lyric Master 4000. Graphics Gimp Cheetah 3d.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  How To Finish With a Tool? abrogard 2 68 Feb 18, 2018 04:28
Last Post: abrogard
  clone tool in xubuntu 16.04 petter5 1 228 Oct 16, 2017 11:46
Last Post: paynekj
  Move tool garrettlynch 1 271 Jun 29, 2017 12:28
Last Post: ythgilb
  GIMP 2.8 Eyedropper Color Selection Tool Not Working? Upgraded App is Slow?? tootallll 13 10,821 Oct 9, 2014 18:39
Last Post: Graphicman2014
  GIMP tools locking;tool options window flickers. Zenta 9 1,001 Sep 11, 2014 18:31
Last Post: Zenta

Forum Jump:


GIMP ForumPortalArchiveContactTermsRSS